eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Susa Stol med Hårnålsben – Svart

kod: CF_EM3745/BLK
Produktkod: 1338
Product Options Loading
  • Cult Living Susastol med Hårnålsben
  • Mått: rygghöjd 81cm, bredd 44cm, djup 44.5cm, Sitthöjd 46.5cm
  • Solid sits i alm
  • Stadiga hårnålsben
  • Tillgänglig i Vit eller Svart
  • Perfekt för matrum
 
 
 
Söker en simpel, minimalistisk stil som har precis rätt mängd industriell stil? Möt Susa stol av Cult Living! En modern twist på hårnålsstolar med en fint formad träsits och ryggstöd. 
 
Din matplats eller kontorsutrymme kommer inte att kännas trångt på grund av dess hårnålsben. Susa hårnålsstolen är stadig, minimalistisk och lättviktig, så jättebra för vardagsbruk. Dessa stolar ser jättebra ut i varje rum, och är ett perfekt tillägg för varje modernt hem, kontor eller kommersiell lokal.  
 
Vi har även en annan version utan den rundade sitsen och ryggstödet. Kolla in alla våra hårnålsstolar och pallar av Cult Living. 
Bli först med att recensera Cult Living Susa Stol med Hårnålsben – Svart. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Susa Stol med Hårnålsben – Svart. Skriv en recension ›