eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Isaac Trämatningsfåtölj, Stoppad med Tyg, Mörkgrå

kod: CF_MK-WSC17/NAT/DKGRY
Produktkod: 6509
Product Options Loading
  • Isaac Trämatningsfåtölj, Stoppad med Tyg, Mörkgrå
  • Mått: Höjd 72cm, Bredd 52cm, Djup 41cm
  • Material: Massiv ekved, brittiskt brandbeständigt tyg
  • Inspirerad av Helge Sibast design
  • Välj mellan 2 färger
  • Samtida möbler för moderna interiörer

Introducerar Isaac matsalstol, en modern trästol tillverkad av massiv ek och kontrasterande mörkgrå väv. Påverkade av det bästa av mitten av århundradets design gör den rena formen på Isaac-stolen den inte bara mångsidig, men helt enkelt oemotståndlig!

Den böjda ekramen och de vinklade benen ger dig komfort och stabilitet, med en mjuk spetsig spindelbaksida som sträcker sig bortom det stoppade stolen för att lägga till en unik skulpturell känsla.

Ställ dig runt en modern skrivbord eller matbord för att lägga till skandinavisk stil på ditt hem eller kontor - och varför försöker du inte blanda och matcha med andra färger i kollektionen?

Bli först med att recensera Cult Living Isaac Trämatningsfåtölj, Stoppad med Tyg, Mörkgrå. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Isaac Trämatningsfåtölj, Stoppad med Tyg, Mörkgrå. Skriv en recension ›