eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Portman Trä Matstol, Falsk Läder Stoppad, Grå

kod: CF_CW012/NAT/GRY
Produktkod: 6008
Product Options Loading
  • Portman Trä Matstol, Falsk Läder Stoppad, Grå
  • Mått: Höjd 80cm, Bredd 45cm, Djup 56cm, Sitshöjd 45cm
  • Material: Massivt träram, PU faux läderklädsel, UK Brandbeständig skumdämpning med hög densitet
  • Finns i två färger, Svart och Grå
  • Gammal retrostil!

Med en modern twist till en klassisk siluett är Portmans trämatsstol med PU-läder grå klädsel lätt att stila med ditt befintliga system. Välj mellan svart och grått, matchat med det djupa valnötfärgade träet för att skapa en retro-känsla i ditt hem eller restaurang.

Dessa dagar kan det vara omöjligt att hitta bra vintage möbler utan att spendera timmar trawlmarknader eller betala galna priser. Vår lösning? Vackra, retroinspirerade möbler, men gjorda till moderna specifikationer och med fantastiska, slitstarka material.

Denna Portman matsal stol är dock inte ett museumstycke - den bekväma stoppningen och snygga rundade linjer arbetar med även det mest moderna rummet.

Bli först med att recensera Cult Living Portman Trä Matstol, Falsk Läder Stoppad, Grå. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Portman Trä Matstol, Falsk Läder Stoppad, Grå. Skriv en recension ›