eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Thonet Style Bistro Trä Matstol - Naturlig

kod: CF_1109-0600/NAT
Produktkod: 5675
Product Options Loading
  • Cult Living Thonet Style Bistro Trä Matstol - Naturlig
  • Mått: Höjd 87cm, Bredd 43cm, Djup 52cm, Sitthöjd 47cm
  • Material: Massivt bokträ, fanérsits
  • Finns i 2 färger, eller ett flertal andra färger via Specialbeställning
  • Klassisk böjträform som passar perfekt i bistromiljöer eller kaféer!

Vår Thonet-inspirerade bistromatstol är en revolutionerande stol utan dess like. Stolen finns i två klassiska färger, svart och neutral träfärg, eller så kan du välja din egen färg från vårt Specialbeställningssortiment. Kör på en romantisk bistrokänsla: med vår Thonet-inspirerade stol får du ett stiligt tillägg till alla hem, kontor eller kommersiella utrymmen.

Thonet-stolen, även känd som No. 18-stolen av Michael Thonet, tillverkades från början på 1850-talet (Vienna) av böjträ. Cult Furniture har blåst nytt liv i designen för vardagsbruk.

Visste du att Thonet-stolen är en av de mest framgångsrika massproducerade stolarna någonsin? Det är inte bara en fin, bekväm stol; det är vad man kallar en ikon!

Bli först med att recensera Cult Living Thonet Style Bistro Trä Matstol - Naturlig. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Thonet Style Bistro Trä Matstol - Naturlig. Skriv en recension ›