eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Melody Loungestol med Aluminiumben - Mörkgrå

kod: CF_A006/DKGRY
Produktkod: 4699
Product Options Loading
  • Cult Living Melody Loungestol med Aluminiumben
  • Mått: Höjd 80-92cm, Bredd 74cm, Djup 47cm, Sitthöjd 45-57cnm
  • Material: Ull och brandsäkert skum (UKFR)
  • Går att snurra 360-grader och använder gaslyft
  • Ingen montering krävs
  • Finns i ett urval av färger

En bra och bekväm loungestol är ett måste i alla hem, kontor eller sällskapsrum: en plats att luta sig tillbaka, slappna av och ladda batterierna. Du behöver dock inte ge upp om stil bara för att du vill ha komfort: möt vår Cult Living Melody Loungestol! Med dess iögonfallande design förtjänar den här stolen att ställas i mitten av vardagsrummet eller det livliga kontoret.

Stolen är tillverkad i kvalitetsskum med en stadig aluminiumbas. Dess klädda sits finns i ett urval av noggrant utvalda färger som lätt passar in i alla slags utrymmen. Du kan välja mellan följande: Grå, Mörkblå, Rosa, Blå eller Olivgrön. Oavsett om du ställer den i ett hem med en eklektisk stil eller en industriell touch passar Melody-stolen lätt in.

Ta en titt på de andra stolarna i vårt Cult Living-sortiment! Bekväma, prisvärda stolar med enastående design: välj dina favoriter, välj färgerna som passar dig och ditt hem och njut av din unika stol.

Bli först med att recensera Cult Living Melody Loungestol med Aluminiumben - Mörkgrå. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Melody Loungestol med Aluminiumben - Mörkgrå. Skriv en recension ›