eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Skyline Stol med Aluminiumben - Grå

kod: CF_A001-1/GRYPU
Produktkod: 3202
Product Options Loading
  • Cult Living Skyline Stol med Aluminiumben
  • Mått: Höjd 82.5-94cm, Bredd 58cm, Djup 46cm, Sitthöjd 39-50.5cm
  • Material: Konstläder med metallram
  • Justerbar
  • Finns i flera färger

Med sin släta, ovanliga design och bekväma konstlädersits står vår Cult Living Skyline-stol definitivt ut oavsett var du ställer den! Det kan vara i en kommersiell lokal, på kontoret eller i ditt snygga hem: Fauvi-stolen piffar till din inredning på ett kick.

Stolen har en stadig aluminiumbas som enkelt uthärdar vardagsbruk. Basen går att justera på höjden. Sitsen är gjord av skum med en läderfinish och finns i tre olika färger: svart, grått eller vitt konstläder.

Ta också en titt på våra andra stolar från Cult Living-sortimentet! Bekväma, prisvärda stolar med snygg design: välj din favorit och färgerna som passar just dig och ditt hem, och njut av din unika stol.

Bli först med att recensera Cult Living Skyline Stol med Aluminiumben - Grå. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Skyline Stol med Aluminiumben - Grå. Skriv en recension ›