eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Hemming Matstol med Plywoodsits - Grå

kod: CF_FCD-1516/GRY
Produktkod: 4804
Product Options Loading
  • Cult Living Hemming Matstol med Plywoodsits
  • Mått: Höjd 89cm, Bredd 50cm, Djup 47cm
  • Material: Plywoodsits och solida träben
  • Finns i Vit, Svart, Ekfanér och grå
  • Perfekt i moderna matrum eller restauranger

Den enkla men ändå eleganta Hemming-stolen av Cult Living är en av nyckelmöblerna i alla typer av moderna hem! Plywood är något som inte lätt går ur modet och som passar alla inredningar. Hemming-stolen ger ditt hem, kontor eller kommersiella utrymme en touch av simpel, skandinavisk design.

Cult Living Hemming-stolen kombinerar en stadig träbas och en fin plywoodsits vilket gör den till ett utmärkt och bekvämt alternativ för miljöer där stolar ofta kommer till användning. Stolen finns i fyra olika färger/finisher så att du kan välja stilen som passar just ditt utrymme bäst.

Bli först med att recensera Cult Living Hemming Matstol med Plywoodsits - Grå. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Hemming Matstol med Plywoodsits - Grå. Skriv en recension ›