eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Sash
Cult Living Farrow Trä Taklampa - Brun / Guld 13cm

Cult Living Farrow Trä Taklampa - Brun / Guld 13cm

kod: CF_WML-13/BRN-GOLD
Produktkod: 4778
Product Options Loading
  • Cult Living Farrow Lampsockel i Aluminium
  • Mått: Höjd 13cm, bredd 4,5 cm
  • Material: Aluminium och trä
  • Använder en glödlampa med E27-sockel (medföljer ej)
  • Finns i ett urval av olika färger
  • Perfekt i moderna hem eller kommersiella lokaler

Nakna glödlampor? Ja, tack! Vår Cult Living Farrow lampsockel är ett enkelt och elegant sätt att belysa ditt rum. Den ser inte bara bra ut när lampan är på; tack vare guld-/koppardetaljerna i kombination med träet ser den precis lika bra ut när lampan är släckt.

Farrow-lampsockeln finns i brun eller svart med en touch av guld eller koppar. Ge ditt hem, kontor eller kommersiella utrymme en glamorös känsla av industrial-chic. Lampsockeln ser bra ut på egen hand, men du kan även hänga flera bredvid varandra för att snygga till rummet lite extra. Avsluta looken med stora Edison-glödlampor.

Letar du efter fler lampor som kan framhäva de ikoniska Edison-glödlamporna? Ta en titt på hela vårt belysningssortiment med ljuskronor, bords- och taklampor och så mycket mer!

Bli först med att recensera Cult Living Farrow Trä Taklampa - Brun / Guld 13cm. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Farrow Trä Taklampa - Brun / Guld 13cm. Skriv en recension ›