eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Sash
Cult Living Cinema Meddelande Lamp Box - Klar Lampa

Cult Living Cinema Meddelande Lamp Box - Klar Lampa

kod: CF_LB302/CL
Produktkod: 4318
Product Options Loading
  • Cult Living Cinema Meddelande Lamp Box - Klar Lampa
  • Mått: Höjd 30cm, Bredd 42cm, Djup 10cm
  • Inkluderar 80 plast bokstäver för att skapa ditt egna meddelande!
  • Standardkontakt i

Behöver dina väggar någor nytt? Vi är här för att ändra det. Denna ljuslåda säger allt, bokstavligen. Med 80 plast bokstäver för dig att ordna som du vill! Gjort extra-special med tillägg av tydliga glödlampor runt kanten så är denna styck lätt kan hängas på en vägg eller kan lämnas bara sådär.

Skriv ett meddelanden till din familj och vänner eller använd den för att göra din bar i hemmer ett område med lite extra känsla eller lägg den i ditt kök eller matsal så att det ser ut som en restaurang! Från filmkvällar till fester kan vi inte tänka på ett tillfälle denna enorma ljuslåda kommer inte att förbättra.

Bli först med att recensera Cult Living Cinema Meddelande Lamp Box - Klar Lampa. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Cinema Meddelande Lamp Box - Klar Lampa. Skriv en recension ›