Modernt och klassiskt designmöbler
Snabb Leverans
130,000+ Nöjda Kunder
Handel Kunder

Betalning och säkerhet

Betalning och Säkerhet
För sinnesro: Spela säkert och betala säkert

Vi erbjuder följande betalningsmetoder: kortbetalning (Visa, American Express eller MasterCard), Bacs-överföring från en brittisk bank. Vi har de flesta varorna i lager och de skickas direkt efter beställningen, därför krävs full betalning vid ordertillfället.

Ordererkännande
Denna webbplats tillhandahåller information om våra produkter ger dig möjlighet att beställa dem Godkännande av sådan beställning kommer att äga rum när vi bekräftar din beställning via e-post, såvida du inte avbokar din beställning enligt våra villkor nedan, vi inte accepterar den eller senare avbryter den enligt våra villkor nedan.

Nekade transaktioner
Vi behåller rätten att neka eller avbryta din beställning om något av följande gäller:

Vi inte har kunnat behandla din betalning, eller om en bank eller betalningsleverantör avbryter betalningen vid ett senare tillfälle.

Betalningen har gjorts genom bedrägeri eller på ett olagligt sätt.

Varorna inte finns tillgängliga från vårt lager.

Varorna inte längre finns tillgängliga från tillverkaren.

Vi har genom felskrivning angett fel pris eller felaktig produktbeskrivning.

Vi inte levererar till din adress.

Om vi har tagit emot fullständig/delbetalning för en beställning som senare avbryts så kommer betalat belopp återbetalas i sin helhet med samma metod (och i förekommande fall till samma betal/kreditkort som användes).

Säkerhet
Det är även viktigt för oss att se till att din information är säker. För att förhindra obehörig åtkomst eller utlämnande har vi lämpliga fysiska, elektroniska och administrativa förfaranden som skyddar den information vi samlar in online. Vår webbplats är PCI-certifierad och använder SSL-kryptering.

Topp