Trustpilot
Artiklar i lager skickas inom 3-5 arbetsdagar
Företagskunder

Presentkort

Ange dina uppgifter

 
*
Tick Warning Prompt
*
Tick Warning Prompt
*
Tick Warning Prompt
*
Tick Warning Prompt
*
Tick Warning Prompt

Förhandsvisning

 
Voucher 1
kr
Till:
Från:
Personligt meddelande:

Information om presentkort

Våra Presentkort skickas elektroniskt på det datumet du anger till den tillgängliga e-postadressen. Betalning för presentkortet kommer att debiteras när köpet har skett och inte på utfärdande datum och gäller i 12 månader från utfärdandet. Värdet på presentkortet är ditt val.

Bekräftelse av presentkort kommer endast att skickas till köparen när beställningen bekräftas av Cult Furniture. Presentkortet kan endast avbrytas av köparen inom en timme av köp och kommer inte att gälla förrän e-postbekräftelse mottagits. Oönskade Presentkort kan inte returneras och rabattkoder kan inte användas för att köpa en annan presentkort.

Varor köpt med presentkort kan returneras samt bytas men ingen återbetaling till kunder. Pengar som betalats utöver presentkortet kommer att återbetalas samt få en ny presentkorts kod. När en ny presentkort utfärdas kommer kortet att upphöras vid samma datum som den ursprungliga presentkortet.

Om du spenderar mer än värdet på din presentkort kan du betala extra i kassan och om du spenderar mindre än presentkortets värde kommer du att ha ett tillgodohavande för senare användning genom att använda samma kupongkoden.

 

Att använda din presentkort är lätt, ange bara din unika kod i kassan. Du kan köpa mer än en presentkort samtidigt.

Topp