eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Integritets Policy
Alla älskar kakor. Men vi älskar att skydda din integritet mer.
Denna integritetspolicy beskriver hur Cult Furniture Ltd använder och skyddar all information som du tillhandahåller Cult Furniture Ltd när du använder denna webbplats.

Cult Furniture Ltd finner det viktigt att se till att din integritet skyddas. När vi ber dig att tillhandahålla viss information som kan identifiera dig när du använder denna webbplats så kan du vara säker på att den endast kommer att användas i enlighet med denna integritetspolicy.

Cult Furniture Ltd kan när som helst förändra denna policy genom att uppdatera denna sida. Du bör läsa denna då och då för att kontrollera att du samtycker till ändringarna. Denna policy gäller från och med den 24 oktober 2011.

Information vi sparar
Vi kan be om följande information:

  • namn och sysselsättning
  • kontaktinformation inklusive e-postadress
  • demografisk information, till exempel postnummer, preferenser och intressen
  • annan information som är relevant för kundundersökningar och/eller erbjudanden
Vad vi gör med den information vi får
Vi behöver informationen för att kunna förstå dina behov och ge dig bättre service, speciellt av följande anledningar:

  • Interna register.
  • Vi kan använda informationen för att förbättra våra produkter och tjänster.
  • Vi kan med jämna mellanrum skicka nyhetsbrev innehållande produktnyheter, specialerbjudanden eller annan information som vi tror du kan finna intressant till den e-postadress som du angivit.
  • Då och då kan vi även använda din information för att kontakta dig gällande marknadsundersökningar. Vi kan även kontakta dig via e-post, telefon, fax eller post. Vi kan använda informationen för att anpassa webbplatsen enligt dina intressen.
Säkerhet
Det är viktigt för oss att se till att din information är säker. För att förhindra obehörig åtkomst eller utlämnande använder vi lämpliga fysiska, elektroniska och administrativa förfaranden, inklusive SSL-kryptering, som skyddar den information vi samlar in online. 

Hur vi använder kakor
En kaka är en liten fil som ber om tillstånd för att sparas på din dators hårddisk. När du godkänner detta sparas filen på din dator och hjälper till att analysera webbtrafik eller informerar dig när du besöker en viss webbplats. Kakor gör det möjligt för webbplatser att anpassa sig till dig som individ. Webbplatsen kan skräddarsys enligt dina behov, vad du tycker om och inte, genom att komma ihåg information om vad du har tittat på tidigare. 

Vi använder kakor som sparar trafikinformation för att identifiera vilka sidor som besökts. Detta hjälper oss att analysera webbtrafiken och förbättra vår webbplats genom att skräddarsy den enligt kundens behov. Vi använder endast informationen för att analysera statistik, sedan raderas informationen från systemet. 

Sammantaget hjälper kakor oss att ge dig en bättre webbplats genom att ge oss information om vilka sidor och produkter du tycker är intressanta. En kaka ger oss inte på något sätt tillgång till din dator eller någon information om dig, annat än den information du aktivt väljer att dela med dig av. 

Du kan välja att acceptera eller avböja kakor. De flesta webbläsarna accepterar kakor automatiskt, men du kan oftast välja att avböja kakor via din webbläsares inställningar om du föredrar det. Detta kan göra så att du inte kan använda alla funktioner på webbplatsen.

Kontrollera dina personuppgifter
Du kan välja att begränsa lagring eller användning av dina personuppgifter på följande sätt:

  • när du ombeds att fylla i ett formulär på webbplatsen kan du klicka i rutan som anger att du inte vill att informationen ska användas för någon form av direktmarknadsföring
  • om du tidigare har godkänt att vi använder dina personuppgifter för direktmarknadsföring men har ändrat dig kan du när som helst meddela oss detta genom att skriva till oss på [email protected]
Vi kommer inte sälja, distribuera eller hyra ut dina personuppgifter till tredje part om vi inte har din tillåtelse eller är skyldiga att göra detta enligt lag. Vi kan använda dina personuppgifter för att skicka information om tredje parter i fall vi tror att du kan finna denna intressant, om du meddelar oss om att du önskar att detta ska ske.

Du kan begära information om vilka personliga uppgifter om dig vi har enligt Data Protection Act 1998. En liten avgift kommer att tas ut. Om du vill ha en kopia på den information vi har om dig kan du skriva till Cult Furniture Ltd, 811-813 Wandsworth Road, London, SW8 6JH

Om du tror att informationen vi har om dig är felaktig eller ofullständig ber vi dig att skriva till oss på ovanstående adress eller via e-post. Vi kommer att rätta till all felaktig information om dig så snart som möjligt.