Trustpilot
Artiklar i lager skickas inom 3-5 arbetsdagar
Företagskunder

Kvalitetskontroll

Kvalitets Kontroll
Du får utmärkt kvalitet, tummis
Cult Furniture arbetar också direkt med våra fabriker för att säkerställa att de arbetar med rättvis handel, god arbetsmiljö och bästa produktionsmetoder. I många fall investerar vi i våra partners fabriker och betalar för nya maskiner och designformar, för att kunna erbjuda möbler med högsta möjliga standard, så att du inte behöver kompromissa med kvaliteten, när du betalar mindre.

Vi anser att vi erbjuder designmöbler med bästa pris/kvalitet-förhållanden jämfört med våra konkurrenter på internet, och erbjuder därför våra kunder en prisgaranti, om du skulle hitta samma kvalitetsprodukt till ett lägre pris.

Vår målsättning är att leverera snygga designmöbler till ett överkomligt pris utan att kompromissa med kvaliteten.

Pengarna tillbaka-garanti
Eftersom vi är så säkra på våra produkter erbjuder vi också fullständig sinnesro vid varje köp.

Alla våra produkter har en fullständig och krångelfri 14-dagars pengarna tillbaka-garanti om du inte är helt nöjd med ditt köp, så du kan känna sig säker i varje fall.

Du kan också komma och titta på våra möbler innan du köper dem, i vår utställningslokal i Clapham, London. Hör gärna av dig i förväg om du kommer för att titta på en viss produkt.

Provkartor finns tillgängliga på begäran, för tyg, läder och konstläder, samt färgkartor för våra produkter i metall och plast.

Topp