Trustpilot
Artiklar i lager skickas inom 3-5 arbetsdagar
Företagskunder
Leverans Information
Från vår fabrik till din fästning
Vi erbjuder mycket konkurrenskraftiga fraktkostnader för leverans till Sverige och resten av Europa. Fraktkostnaden kommer att beräknas i kundvagnen eftersom artiklar läggs till. Du kan när som helst se fraktkostnaden för alla varor du för tillfället har i kundvagnen genom att använda fraktkalkylatorn.

           
 LeveranstidSmå föremålStora föremål
Standard leverans5 - 10 Dage*Från 100 krFrån 150 kr
ForudbestillingSe förbeställningsdatum*
Bulkleverans 20+10 arbetsdagarBeror på beställning
*ibland tar leveransen längre än vad som står ovan.

Beställningar leveraras inom 5 - 10 dagar

Vi på Cult Furniture gör vårt yttersta för att våra kunder ska vara nöjda och vårt bästa för att dina varor ska levereras till Sverige inom 7-10 arbetsdagar, men vi kan inte hållas ansvariga för eventuella förseningar som orsakas av fraktbolaget. I de flesta fall levereras varorna inom denna tidsram, men ibland kan det ta längre tid. Tillåt upp till 10 arbetsdagars leveranstid och kontakta oss om du inte har fått dina varor efter denna tid.

Förbeställningar

För att du ska kunna få ut mesta möjliga av din shoppingupplevelse med oss erbjuder vi produkter till förbeställning, vilket betyder att vi väntar på en leverans av en specific produkt och ger dig chansen att köpa och reservera vad du vill ha innan vi får hem det. Vi har för dessa produkter endast ungefärliga leveransdatum, men vi kan inte garantera något och de kan bli försenade. Var gärna medveten om detta om du måste få dina varor innan ett visst datum.

Stora beställningar

Observera att stora beställningar kan behöva skickas på pall i stället för med kurir, det beror på hur många produkter som beställts. Tillåt upp till 14 arbetsdagar för beställningar innehållande 20 eller fler produkter i Sverige. Observera dock att vi för närvarande endast levererar ett begränsat antal artiklar till internationella länder.

Leveransprocess

När du gör en beställning hos oss kommer du omedelbart få en bekräftelse på att vi har tagit emot din beställning.

Lagervaror skickas inom 72 timmar. Så fort vi har skickat din beställning kommer du att få ett e-postmeddelande med information om hur du spårar ditt paket. Din beställning skickas med DPD och du kommer få ett e-postmeddelande med all spårningsinformation.

Se det korta videoklippet om DPD First class leveransservice.

Leveranser till resteen av europa

Vi levererar även till dessa länder dagligen:

Europa zon 1 – (2-3 dagar)
Belgien, Tyskland, Italien, Spanien, Frankrike, Danmark, Nederländerna, Luxemburg och Irland

Europa zon 2 – (3-5 dagar)
Portugal, Sverige, Polen, Österrike, Malta och Finland

Europa zon 3 – (3-7 dagar)
Norge, Island, Schweiz, Cypern, Turkiet, Grekland och Ungern

Om du inte hittar ditt land ovan är du välkommen att kontakta oss för fraktpriser.

Observera att detta är endast är uppskattade leveranstider, din beställning kan levereras både tidigare och senare än beräknat.

Tillåt upp till 14 arbetsdagar för beställningar innehållande mer än 20 artiklar som ska levereras utanför Storbritannien.

Topp