eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Sash
Kay Bojesen Trä kanin

Kay Bojesen Trä kanin

kod: MH_39203
Produktkod: 2392
Product Options Loading
  • Original Kay Bojesen Trä Kanin
  • Höjd: 16cm
  • Handmålat bokträ
  • Flera olika djur finns tillgängliga
  • Perfekt presentidé

Kay Bojesens fantasifulla familj av träleksaker har en väldigt speciell dragningskraft för både barn och vuxna. Lämpar sig för dop, födelsedagar, studenten, jubileum och bröllop. En klassisk och nära vän livet ut – från att vara en populär leksak i barnrummet till en mycket älskad designpryl i det framtida hemmet.

Den berömda Kay Bojesen, en av 1900-talets mest välkända hantverkare, skapade dessa vackra träleksaker under 30-, 40-, och 50-talen. Bojesen hade en fantastisk talang för att ge liv åt trä och han blev världsberömd för att skapa träleksaker med sina egna personligheter. Allt som allt skapade han över 2000 verk och blev en av de mest produktiva designerna under 1900-talet.

Vi har valt ut de bästa av hans verk åt dig, inkluderat en elefant, en häst, en mängd olika fåglar, och självklart Hunden Tim! De är fantastiska presenter som räcker livet ut, från dop till husinflyttning.

Bli först med att recensera Kay Bojesen Trä kanin. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Kay Bojesen Trä kanin. Skriv en recension ›