eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Iconic Designs Barn DSW Matsals Set - 1 Bord & 2 Stolar - Vit

kod: CF_KIDDSWWHT+KIDTABWHT
Produktkod: 3446
Product Options Loading
  • Cult Living Barn DSW Matsal i Citrongul - Bord & 2 stolar
  • Mått (stol): Höjd 57cm, Bredd 29cm, Djup 32cm, Sitthöjd 31cm
  • Mått (bord): Diameter 60cm, Höjd 51cm, Base 42x42cm
  • Material: Tillverkad av polypropylen med bokskog ben, bokskog ben med MDF bordsskivan (kommersiell kvalitet)
  • Delvis montering krävs

Inspirerad av den klassiska Eames DSW stol och bord har vi nu skapat denna Citrongula matsal set så att du kan glädja dina små till några designermöbler! Perfekt för en ny lekrum eller framtida skötrum.

Eames DSW matstol är fortfarande en hyllad möbel ikon till 21: a århundradet. Vår Charles Eames DSW Stil barn stol är den perfekta kombinationen av bekvämhet och originell stil och utformad speciellt för barn. Dennas ergonomiska kurvor passa formen av ett barn perfekt och kan hjälpa hållning. Förutom att vara estetiskt tilltalande är stolen en kombination av träben och svarta metalltrådar som ger stabilitet och hållbarhet för användning i en mängd olika miljöer.

Vår design matsal set finns i en rad olika Pantone inspirerade färger som ger rum en känsla av klass.

Vår fantastiska bord med dess tvär stil ben och vackra runda topp som ger en modern design alternativ till ditt kök, matsal eller kommersiell miljö. Om du funderar på att införa designerstil i ditt liv, då är DSW Kids matbord den perfekta lösningen

Funderar du på att lägga till fler stolar? Inga problem! Se vårt sortiment av färgglada stolar här.

Namnen Charles och Ray Eames endast används för att beskriva egenskaper hos de varor som tillverkats den ursprungliga designen, och inte som ett varumärke.

Bli först med att recensera Iconic Designs Barn DSW Matsals Set - 1 Bord & 2 Stolar - Vit. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Iconic Designs Barn DSW Matsals Set - 1 Bord & 2 Stolar - Vit. Skriv en recension ›