eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Alberg glasskiva Soffbord - Naturell

Cult Living Alberg glasskiva Soffbord - Naturell

kod: CF_TAB209/NAT
Produktkod: 4203
Product Options Loading
  • Cult Living Alberg glasskiva Soffbord - Naturell
  • Mått: Diameter 100cm, Höjd 36cm
  • Material: Värmehärdad glas topp och massiva bokbensben
  • Finns i 2 träslag
  • Perfekt för enkel inredning med en lantlig touch!

 

Bord med en glasskiva kan lägga till en sofistikerad och oväntad känsla till din matsal. Glaset är ljust med en luftig känsla som passar moderna bostäder samt eklektiska hem, bordet kan lätt smälta in olika inrednings stilar.

Vår nya Cult Living Alberg runda bord har en härdat glas bordsskiva som är konstruerad för att tåla daglig användning. Bordet kommer inte att splittras lätt vilket gör det robust men ändå sofistikerade. Bordet hjälper flödet i ett rum och det finns ingen anledning att inte älska den!

De snygga och avsmalnande benen är gjord av trä och det är denna detalj som gör att bordet sticker ut och kan beundras från alla vinklar.

Finns med 2 träslag för benen: Brun och Naturell

Bli först med att recensera Cult Living Alberg glasskiva Soffbord - Naturell. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Alberg glasskiva Soffbord - Naturell. Skriv en recension ›