eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Kai Design Raleigh Fyrkantigt Cafébord, Valnötsskiva, Fyrkantig Bas 60cm

Kai Design Raleigh Fyrkantigt Cafébord, Valnötsskiva, Fyrkantig Bas 60cm

kod: CF_MT-030/COPP/SQU
Produktkod: 7549
Product Options Loading
  • Raleigh Fyrkantigt Cafébord, Valnötsskiva, Fyrkantig Bas
  • Mått: Höjd 72cm, Bredd 60cm, Djup 60cm
  • Material: Massiv ask, plywood, valnötsfanér
  • Fyrkantig bas i borstad mässing
  • Välj mellan 3 olika baser
  • Designad exklusivt av KAI Interiors
  • Modernt cafébord till hem, caféer och restauranger

Cult Furniture har samarbetat med prisbelönta designföretaget KAI Interiors för att ge dig Raleigh-bordet - ett kompakt cafébord tillverkat av massivt askträ med en borstad mässingfinish, för stilfull inredning i ditt moderna matrum, kök eller café.

Michaela Reysenn, grundare och direktör hos KAI Interiors, har bestämt sig för att fokusera på utvecklingen av ett nytt möbelsortiment. Det inspireras av 50-talsstilen och utforskar vinkelformade linjer för att ge dig unika och spännande möbler till ditt hem eller kommersiella inredning.

Raleigh är en modern version av det klassiska cafébordet, och det finns att köpa med fyrkantig, trekantig eller rund bas av borstad mässing, var och en med en valnötsskiva och matchande mässingsidor.

Para ihop det med andra möbler från kollektionen, som den 50-talsinspirerade Reysenn-stolen som finns att köpa exklusivt hos Cult Furniture.

Bli först med att recensera Kai Design Raleigh Fyrkantigt Cafébord, Valnötsskiva, Fyrkantig Bas 60cm. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Kai Design Raleigh Fyrkantigt Cafébord, Valnötsskiva, Fyrkantig Bas 60cm. Skriv en recension ›