eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Sash
Cult Studio Moda CD1 Matbord, Metallben, Vit 110cm

Cult Studio Moda CD1 Matbord, Metallben, Vit 110cm

kod: CF_TABLG-CD1/CHR
Produktkod: 6468
Product Options Loading
  • Moda CD1 Matbord, Metallben, Vit 110cm
  • Mått: Höjd 74cm, Diameter 110cm, Basbredd 60cm, Basdjup 60cm, Bordskiva Höjd 2cm
  • Material: Vinyl täckt MDF topp, metallben
  • Finns för att matcha våra Moda Stolar och Barstolar
  • Delvis montering krävs
  • Observera: Vår Moda-samling är skyddad genom registrerad design i Storbritannien, EU, USA, Australien och andra relevanta områden

Denna moderna stil Moda CD1 matsal bord med vit bordsskiva och metall ben kommer att passa in med alla slags inredning i ditt kök. Ett stort runt matbord som är riktigt utformat för att leva, lämpligt för hemma eller upptagen restauranger med en elegant känsla.

Moda CD1 middagsborden har en slank silhuett inspirerad av Charles & Ray Eames ikoniska design och färska moderna möbler från Skandinavien. Den speciella basen visar vår innovativa, patenterade konsol som enkelt kan anslutas till bordsskivan.

Cult Design Moda-sortimentet består av unika mönster: av stolar och barstolar med 2 olika polypropylenkjäll som kan matchas med 6 olika baser. Blanda upp och köp några av varje stil eller skapa ett verkligt uttalande med ett djärvt färgval. Och skapa nu en matsats som passar dig med våra nya bord att matcha.

Moda CD1 matbordet består av en Eiffel-inspirerad metalltrådsbas, finns i 4 metallfärger: Guld, Koppar, Svart och Krom.

Om du vill välja en annan stil, kolla på vår kompletta Cult Design Moda Collection här!

Du kan enkelt para Cult Design Moda Collection med våra moderna stolar och iögonfallande hängande ljus, för att skapa ett snyggt utrymme du kommer att älska.

Bli först med att recensera Cult Studio Moda CD1 Matbord, Metallben, Vit 110cm. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Studio Moda CD1 Matbord, Metallben, Vit 110cm. Skriv en recension ›