eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Sash
Cult Studio Moda CD2 Matbord, Fasta Ekben, Vit 110cm

Cult Studio Moda CD2 Matbord, Fasta Ekben, Vit 110cm

kod: CF_TABLG-CD2/CHR/NAT
Produktkod: 6472
Product Options Loading
  • Moda CD2 Matbord, Fasta Ekben, Vit 110cm
  • Mått: Höjd 74cm, Bredd 60cm, Djup 60cm, Borddjup 2cm
  • Material: Vinyl belagd MDF-topp med solida träben och metallfäste
  • Finns för att matcha våra Moda Stolar och Barstolar
  • Delvis montering krävs
  • Observera: Vår Moda-samling är skyddad genom registrerad design i Storbritannien, EU, USA, Australien och andra relevanta områden

Detta minimalistiska moderna Moda CD2 vita matbord med en diameter på 110cm med naturligt ekträ och svart konsol görs för att stjäla showen i ditt kök. Perfekt för eleganta hem, livliga kontor eller kaféer och restauranger, är detta runda matbord gjord för modern mat.

Moda CD2 middagsbordet med den eleganta silhuetten har utformats i huset på vår Cult Furniture HQ, inspirerad av Charles & Ray Eames ikoniska design och moderna möbler från Skandinavien. Designen Cult Design Moda CD2 har starka träben med vår patenterade konsol, som finns i 4 metallfinisher.

Cult Design Moda-sortimentet består av unika design av stolar, barstolar och bord. Vår nyutvecklade bas visar vår innovativa, patenterade konsol som är direkt kopplad till bordsskivan.

Bläddra i hela Cult Design Moda Collection och skapa din egen stil genom att välja din favoritform, färg och välj sedan ditt val av ben.

Du kan enkelt kombinera våra Cult Design Moda matbord med våra moderna stolar och vackra hemtillbehör för att skapa ett snyggt rum du kommer att älska.

Bli först med att recensera Cult Studio Moda CD2 Matbord, Fasta Ekben, Vit 110cm. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Studio Moda CD2 Matbord, Fasta Ekben, Vit 110cm. Skriv en recension ›