eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Sash
Cult Living Vallentuna Rund Glas Matbord, Massivt Trä, Naturligt 107cm

Cult Living Vallentuna Rund Glas Matbord, Massivt Trä, Naturligt 107cm

kod: CF_MIT-5116/NAT/CLEAR
Produktkod: 3497
Product Options Loading
  • Låt 10-14 dagar för leverans

  • Cult Living Vallentuna matbord
  • Mått: Höjd 75cm, Bredd 107cm, Djup 79cm, Glas tjocklek 1cm
  • Material: Härdat klarglas och massivt trä ben
  • Finns i Natural eller valnöt
  • Delvis montering krävs

Ett matbord med glasskiva kan lägga till en sofistikerad, oväntad detalj till din matsal. Möt vår Cult Living Vallentuna Matsalsbord : Ett runt matbord med en tydlig, härdat glas bordsskiva.

Den har en fantastisk bas, inspirerad av mitten av århundradet moderna design. Dessutom hjälper den runda formen flödet av rummet. Vallentuna ordet kan ge en luftig känsla och ser bra ut i kombination med vilken stol som helst. Du kan gå för våra egna Eames-inspirerade stolar att slutföra utseende, eller vår danska inspirerad Cult Living intervall. Kolla här.

Bordet finns i Walnut och Natural. Vi har även andra nordiska inspirerade matbord tillgängliga, från runda till rektangulärt bord.

Visa hela vår kollektion här för att skapa din ideala matsalen.

Bli först med att recensera Cult Living Vallentuna Rund Glas Matbord, Massivt Trä, Naturligt 107cm. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Vallentuna Rund Glas Matbord, Massivt Trä, Naturligt 107cm. Skriv en recension ›