eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Gastro Massivt Trä Mastal Set - 1 Bord + 2 Bänkar - Svart 140cm

Cult Living Gastro Massivt Trä Mastal Set - 1 Bord + 2 Bänkar - Svart 140cm

kod: CF_CM08723-70/SET140cm/
Produktkod: 5314
Product Options Loading
  • Cult Living Gastro Matbord med Naturlig Träskiva - Svart 140cm
  • Bord Mått: Höjd 75cm, Bredd 140cm, Djup 60cm
  • Bänkar Mått: Höjd 45cm, Bredd 128cm, Djup 30cm
  • Material: Metallram och ben med bordsskiva av massivt almträ i en naturlig färg
  • Perfekt i restauranger med industriell inredning!
  • Utökad användning utanför rekommenderas inte
  • Färg bleknar och rost kan inträffa när produkten används utomhus kontinuerligt

Vi kan inte lova att vår Cult Living Gastro matbord och två bänk set gör maten smakar mer delikat, men det kommer definitivt vara en snygg motvikt till din matsal, restaurang eller café!

Med inspiration tagen från den industriella inredningstrenden ser bordet lite ut som ett original du skulle kunna hitta i en väns coola loftvåning eller i ett varuhus från mitten av 1900-talet.

Med andra ord har bordet tillverkats av slitstark metall med en bordsskiva av trä för en unik look som passar in i minimalistiska utrymmen, med gott om rum för familj och vänner att samlas.

Gör bordet till mittpunkten i middagsrummet och ställ några bänkar på vardera sida för att verkligen få till den rätta effekten.

Bli först med att recensera Cult Living Gastro Massivt Trä Mastal Set - 1 Bord + 2 Bänkar - Svart 140cm. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Gastro Massivt Trä Mastal Set - 1 Bord + 2 Bänkar - Svart 140cm. Skriv en recension ›