eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Sash
Cult Studio Moda CD3 Matsats, 1 Rundbord & 4 Stolar, Vit 110cm

Cult Studio Moda CD3 Matsats, 1 Rundbord & 4 Stolar, Vit 110cm

kod: MODADININGSET-WHT/CD3/BLK/NAT
Produktkod: 6971
Product Options Loading
  • Moda CD3 Matsats, 1 Rundbord & 4 Stolar, Vit 110cm
  • Bord: Höjd 74cm, Bredd 60cm, Djup 60cm
  • Stolar: Höjd 84.5cm, Bredd 47cm, Djup 46cm, Sitthöjd 43.2cm
  • Material: Vinyltäckt plywoodskiva med massiva ekben och metallfästen
  • Delvis montering krävs
  • Observera: Vår Moda-samling är skyddad genom registrerad design i Storbritannien, EU, USA, Australien och andra relevanta områden

Den minimalistiska, moderna Moda-matgruppen är designad att sno rampljuset i köket och passar perfekt i inredningsmedvetna hem, jäktiga kontor såväl som i kaféer och restauranger.

Matgruppen hämtar inspiration från de ikoniska formgivningarna av Charles & Ray Eames samt modern design från skandinavien. Den unika basen visar upp våra innovativa, patenterade fästen som enkelt kopplas ihop med bordsskivan. Bordet och stolarna har kraftiga träben samt metallfästen som finns att köpa i 4 olika färger: guld, koppar, svart eller krom.

Moda-sortimentet består av unika stolar, barpallar och bord. Titta igenom hela kollektionen och skapa din egen stil genom att välja din favoritform och färg, samt ditt val av ben.

Bli först med att recensera Cult Studio Moda CD3 Matsats, 1 Rundbord & 4 Stolar, Vit 110cm. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Studio Moda CD3 Matsats, 1 Rundbord & 4 Stolar, Vit 110cm. Skriv en recension ›