eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Fredrika Matbord - Naturlig 120cm

Cult Living Fredrika Matbord - Naturlig 120cm

kod: CF_GT425A/NAT
Produktkod: 1446
Product Options Loading
  • Låt 10-14 dagar för leverans

  • Cult Living Fredrika Matbord
  • Mått: Höjd 74.6cm, Diameter 120cm, Benbredd 68cm
  • Material: Ash träfanér topp, massiv ask trä ben
  • Finns i en Natur- eller Valnötsfinish
  • Montering krävs
  • Perfekt i matrum eller kommersiella lokaler

Att ha ett bra middagsbord är viktigt. Det är där vi samlas och äter, och det kan ibland även användas som en förlängning av vårt arbetsutrymme. Ett matbord kan vara mångsidigt och perfekt för alla typer av aktiviteter. Men det behöver inte bara fungera och hålla länge, utan måste dessutom se snyggt ut! Eftersom det är en sådan mittpunkt där vi tillbringar mycket tid vill du såklart välja ett matbord som passar dig och din inredning.

Möt vårt Cult Living Fredrika Matbord: Ett fantastiskt bord som inte ser malplacerat ut i moderna hem, kontor eller kommersiella lokaler. Det här bordet, tillverkat av kvalitetsfaner i en valnöts- eller naturfinish, kan lätt uthärda vardagsbruk. Dess ben ger en sofistikerad touch till ett redan fantastiskt bord.

Ta en titt på våra moderna 1900-talsinspirerade Cult Living-stolar som passar perfekt med Fredrika-bordet. Du kan även mixa och matcha andra moderna stolar för att skapa ett matrum/kontor som passar just din stil.

Bli först med att recensera Cult Living Fredrika Matbord - Naturlig 120cm. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Fredrika Matbord - Naturlig 120cm. Skriv en recension ›