eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Sash
Cult Living Helsinki Litet Runt Matbord, Askträ, Naturlig

Cult Living Helsinki Litet Runt Matbord, Askträ, Naturlig

kod: CF_TAB1815/RD/
Produktkod: 6522
Product Options Loading
  • 100cm Mått: Höjd 73cm, Bredd 100cm
  • 120cm Mått: Höjd 73cm, Bredd 120cm
  • Material: Fanérskiva av askträ, massiva träben, metallfästen
  • Kontrasterande vita metallfästen
  • Finns i flera storlekar och former
  • Fantastiskt i nordiskt inspirerade middagsrum! 

Möt det runda Helsinki-matbordet i naturligt trä, perfekt i moderna middagsrum men också i kontor eller kommersiella inneställen! Inspirerat av klassisk dansk design men med en fräsch, modern twist. Prägla ditt utrymme med ett släng av skandinavisk stil och försköna middagsrummet utan någon som helst ansträngning!

Helsinki-bordet har en rund bordsskiva tillverkad av MDF i askfanér, som finns att köpa i en naturlig finish. Benen sitter fast i bordsskivan med stålfästen. Dessa är målade vita för en intressant twist.

Ta också en titt på vårt breda sortiment av stolar och hänglampor för att komplettera Helsinki-bordet. Personifiera ditt utrymme och ge det din egen touch med allt från Eames-inspirerade stolar till dansk design.

Bli först med att recensera Cult Living Helsinki Litet Runt Matbord, Askträ, Naturlig. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Helsinki Litet Runt Matbord, Askträ, Naturlig. Skriv en recension ›