eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Sash
Cult Studio Moda CD3 Matbord, Massiv Ek och Metallben, Vit 110cm

Cult Studio Moda CD3 Matbord, Massiv Ek och Metallben, Vit 110cm

kod: CF_TABLG-CD3/BLK/NAT
Produktkod: 6473
Product Options Loading
  • Cult Design Moda CD3 Matbord, Massiv Ek och Metallben, Vit 110cm
  • Mått: Höjd 74cm, Bredd 60cm, Djup 60cm
  • Material: Vinyl belagd plywood topp, solida ek träben, metall konsol
  • Finns för att matcha våra Moda Stolar och Barstolar
  • Delvis montering krävs
  • Observera: Vår Moda-samling är skyddad genom registrerad design i Storbritannien, EU, USA, Australien och andra relevanta områden

Ett innovativt och modernt matbord med en vit topp på 110cm diameter, solida ekträben och en svart metallfäste som är utformad för att ligga ut i vilken inställning som helst. Moda stora runda matbordet är utformat in-house på Cult Furniture, perfekt i chic hem, livliga kontor eller restauranger i high street.

Basen på Cult Design Moda CD3 matbord består av träben med metalltalad detalj, tillgänglig i 4 metallfärger: Svart, Guld, Krom och Koppar. Skapa ditt perfekta CD3 middagsbord genom att välja din favorit metallfärg och benbas.

Cult Design Moda-sortimentet består av unika design av stolar, barstolar och bord. Vår nyutvecklade bas visar vår innovativa, patenterade konsol som är direkt kopplad till bordsskivan.

Vill du sätta ut ett helt rum? Våra bord och stolar från Moda går bra med färgmatchade hushållstillbehör. Ta en titt på sortimentet här och gör ditt hem eller kontor något speciellt.

Klicka här för att se hela Cult Design Moda Collection och se de olika benen och färgerna du kan välja mellan!

Bli först med att recensera Cult Studio Moda CD3 Matbord, Massiv Ek och Metallben, Vit 110cm. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Studio Moda CD3 Matbord, Massiv Ek och Metallben, Vit 110cm. Skriv en recension ›