eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Bronx Moderna Geometriska Keramik Satsbord, Guld

Bronx Moderna Geometriska Keramik Satsbord, Guld

kod: CF_GD-NEST-POMP
Produktkod: 5920
Product Options Loading
  • Bronx Moderna Geometriska Keramik Satsbord, Guld
  • Mått: Höjd 50cm, Bredd 55cm, Djup 40cm
  • Material: Metall, MDF, keramik
  • Delvis montering krävs
  • Mångsidiga bord för klassiska och moderna interiörer
  • Matcha med annat från Bronx-sortimentet för en koordinerad look

De här moderna satsborden har ikoniska hårnålsben och en bordsskiva av keramikplattor, och är ett utmärkt tillägg för extra förvaringsutrymme. De har en metallisk finish och finns att köpa som antingen soffbord, konsolbord, sidobord eller satsbord, alla med tunna, vinklade metallben för att hålla dem lätta men samtidigt stadiga.

Ställ dem bredvid en av våra snygga soffor för att ställa morgonkaffet på eller dra ut för att skapa extra bordsutrymme på ett ögonblick när gäster kommer på besök. Du kan till och med använda dem som nattduksbord, och när de inte längre behövs är de designade att enkelt ställas undan - perfekt för hem med små, begränsade utrymmen.

Bli först med att recensera Bronx Moderna Geometriska Keramik Satsbord, Guld. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Bronx Moderna Geometriska Keramik Satsbord, Guld. Skriv en recension ›