eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Sash
Cult Living Molander Skrivbord, Askträ, Naturlig

Cult Living Molander Skrivbord, Askträ, Naturlig

kod: CF_TAB1337/NAT
Produktkod: 4439
Product Options Loading
  • Material: Askfanér, betsat trä i en Valnöt finish
  • Finns i 3 träfinisher
  • Utmärkt som skrivbord eller ett unikt matbord!

Mått:

  • Höjd 76cm
  • Bredd 120cm
  • Djup 60cm
  • Golvlådans höjd 63cm

Behöver du få saker gjorda? Här har du hur du återgår till arbetet, med stil! Möt vårt nya Cult Living Molander Skrivbord; ett praktiskt skrivbord som fungerar i alla inredningar. Det hämtar inspiration till sin design från mitten av 1900-talet, med en modern touch.

Med sin släta yta och tre kontrasterande vita lådor hjälper skrivbordet dig att komma igång med arbetet. De tre lådorna ger dig massor av lagringsutrymme till alla dina kontorstillbehör (eller bestick) för att de ska vara lätt att komma åt och organisera. Skulle du behöva lite extra hjälp kan du kolla in den här för att lättare organisera dina grejer på skrivbordet.

Skrivbordet är tillverkat av askfanér, som du kan välja i antingen en naturlig trä eller valnötsbets. De tre kontrasterande vita lådorna sitter undertill. De utåtstående benen är gjorda av solitt trä och ger en kraftig bas.

Para ihop skrivbordet med en av våra kontorsstolar inspirerade av design från mitten av 1900-talet. Ta en titt här för att se hela sortimentet av kontorsstolar.

Bli först med att recensera Cult Living Molander Skrivbord, Askträ, Naturlig. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Molander Skrivbord, Askträ, Naturlig. Skriv en recension ›