eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Kay Bojesen Hunden Tim i Trä - Valnöt/Ek

Kay Bojesen Hunden Tim i Trä - Valnöt/Ek

kod: MH_39212
Produktkod: 2395
Product Options Loading
  • Original Kay Bojesen Hunden Tim i Trä
  • Höjd: 7.5cm
  • Handmålat bokträ
  • Ett urval av andra djur finns tillgängliga
  • Perfekt presentidé

Den berömda Kay Bojesen, en av 1900-talets mest välkända hantverkare, skapade dessa vackra träleksaker under 30-, 40-, och 50-talen. Bojesen hade en fantastisk talang för att ge liv åt trä och han blev världsberömd för att skapa träleksaker med sina egna personligheter. Allt som allt skapade han över 2000 verk och blev en av de mest produktiva designerna under 1900-talet.

Vi har valt ut de bästa av hans verk åt dig, inkluderat en elefant, en häst, en mängd olika fåglar, och självklart Hunden Tim! De är fantastiska presenter som räcker livet ut, från dop till husinflyttning.

Bli först med att recensera Kay Bojesen Hunden Tim i Trä - Valnöt/Ek. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Kay Bojesen Hunden Tim i Trä - Valnöt/Ek. Skriv en recension ›