eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Sash
Cult Studio Moda Barstol CD2, Massivt Trä, Svart 65cm

Cult Studio Moda Barstol CD2, Massivt Trä, Svart 65cm

kod: CF_CD2-BS65/COPP/BLK
Produktkod: 7574
Product Options Loading
  • Moda Barstol CD2, Massivt Trä, Svart 65cm
  • Mått: Höjd 65cm, Bredd 40cm, Djup 40cm Sittbredd 40cm
  • Material: massivt bokträ, metall
  • Finns med koppar, guld och krom metalldetaljer
  • Välj mellan naturliga eller svarta träfärger
  • Se vår fullständiga Moda-samling här
  • Observera: Vår Moda-samling är skyddad genom registrerad design i Storbritannien, EU, USA, Australien och andra relevanta områden

Vår Moda CD2 barstol i svart trä står på 65cm höjd, vilket gör den perfekt för kökets frukoststänger och öar. Designad i hemmet av vårt begåvade designteam, som är dedikerade till att ge dig bäst på trendmöbler, väljer du antingen svart eller naturlig träfläck med metall accenter som passar din inredning.

Med inspiration från moderna möbler från Skandinavien, ger denna Moda barstol det säkert ditt hem några extra moderna chic!

Cult Design Moda CD2 Barstol har ett slänt runt träsäte, starka massiva bågträben med metallfodspetsar, och vår patenterade metallfäste paras med inbyggd metalldetaljer skiner för ett riktigt framträdande utseende.

Välj bland ett urval av metallfärger som koppar, guld och krom.

Det finns något för alla, vårt Moda-sortiment består av pallar, bord och stolar, allt i ett pulserande utbud av färger, former och finish.

Bli först med att recensera Cult Studio Moda Barstol CD2, Massivt Trä, Svart 65cm. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Studio Moda Barstol CD2, Massivt Trä, Svart 65cm. Skriv en recension ›