Modernt och klassiskt designmöbler
Snabb Leverans
130,000+ Nöjda Kunder
Handel Kunder
BENALTERNATIV

Cult Studio Moda Barstol med Armstöd CD1 - Grå 74cm

5590
Product Code MODA/ARM/CG/CD1STOOL/
  • 2000,00 kr
  • Delivery From PrefixFrakt från 239,00 krDelivery From Suffix
| Finns i Lager
Loading
Kombinerad leverans av upp till 2 av denna produkt / Leverans från 239 Kr

Designad för att leva. Våra nya CD1 Moda Barstol med Armstöd finns i det största utbudet av färger som vi någonsin har haft.

En stol som kan sitta hemma med alla typer av inredning. Den kommer att ge ett stänk av färg eller en regnbåge på ditt utrymme, kontor eller butik. Cult Design Moda serien består av 12 unika mönster: 2 olika polypropen skal som kan matchas med 6 olika baser. Blanda upp det och köpa några av varje stil eller skapa en verklig uttalande med en fräck färgval.

Moda CD1 Barstol har en snygg siluett som är inspirerad av ikoniska mitten av århundradet stil och färska moderna möbler från Skandinavien. Denna särskilda bas visar vår innovativa, patenterade konsol som enkelt kan anslutas till sätet. Sätet / skalet är gjord av polypropylen som är ett starkt material som tål dagligt bruk med lätthet, tack vare sin ergonomiska design.

Skapa din favorit stol genom att plocka dina favorit former, färger och material. Moda Barstol med Armstöd CD1 ordförande består av en Eiffel-inspirerad metalltråd bas och finns i 4 metall.

Om du vill välja en annan bas kan du ta en titt på vår fullständiga Cult Design Moda Kollektion här, där vi har träben med eller utan metalldetaljer.

Du kan enkelt para ihop Cult Design Moda stolar med våra samtida bord och ögonfallande hänglampa för att skapa en elegant matsal du kommer att älska.

Product Summary
  • Cult Design Moda Bar Chair with Armrest CD1 - Grey
  • Dimensions: Height 109cm, Width 50cm, Depth 54cm, Seat Height 74cm
  • Material: Polypropylene shell with metal legs
  • Available in a range of shell colours, bracket finishes, and leg types
  • Partial assembly required
  • Please note: Our Moda collection is protected by way of registered design in the UK, EU, USA, Australia and other relevant territories
Bli först med att recensera Cult Studio Moda Barstol med Armstöd CD1 - Grå 74cm. Skriv en recension ›
Topp