eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Sash
Cult Studio Moda Metall Barpall CD1, Massiv Ask Trä Säte, Krom 76cm

Cult Studio Moda Metall Barpall CD1, Massiv Ask Trä Säte, Krom 76cm

kod: MODA/CD1-BS75/CHR/NAT
Produktkod: 7418
Product Options Loading
  • Material: Massiv Ask Trä, metall
  • Finns i koppar, guld, krom och svart
  • Chic industriell stil för det moderna hemmet
  • Välj från en naturlig trä eller valnöt sits
  • Observera: Vår Moda-samling är skyddad genom registrerad design i Storbritannien, EU, USA, Australien och andra relevanta områden.

Mått:

  • Höjd 76cm
  • Bredd 46cm
  • Djup 46cm

Möt vår Moda CD1 Bar Pall i krom, med inspiration från de legendariska designerna av Charles & Ray Ekstrand och moderna möbel möbler från Skandinavien. Denna bar pall, stående på 76cm höjd, har designats av vårt team i HQ för att ge dig det bästa och på trend samtida möbeldesign.

Detta kommer att vara säker på att fånga uppmärksamheten hos besökare av alla slag. Perfekt att gå med alla moderna kök bar och kommersiellt utrymme.

Den Moda CD1 Bar Pall har ergonomiska sittplatser för extra komfort som har utformats av massivt Ask trä, med elegant metallram ben och en fot vila för ytterligare stöd.

Kult design Moda CD1 Bar Pall finns i 4 metall ytbehandlingar inklusive koppar, guld, krom och svart.

Med vår Moda kollektion finns något för alla! Oavsett om det är en livfull touch av färg pop, neutrala färger eller former så finns det något för ditt val av utrymme här! Vem säger att vi inte kan ha allt?!

Bli först med att recensera Cult Studio Moda Metall Barpall CD1, Massiv Ask Trä Säte, Krom 76cm. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Studio Moda Metall Barpall CD1, Massiv Ask Trä Säte, Krom 76cm. Skriv en recension ›