eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Sash
Xavier Pauchard Tolix Pall med Träsits Naturell - Kricka 45cm

Xavier Pauchard Tolix Pall med Träsits Naturell - Kricka 45cm

kod: CF_BMX3503-18/TEAL/NAT
Produktkod: 4587
Product Options Loading
  • Finns i ett antal vackra färger Höjd: 45cm Bredd: 30cm
  • Observera: Färgerna kan blekna om de utsätts för direkt solljus I den industriella ytbehandlingen syns det små skillnader i färg och märken efter polering på grund av variationerna i plåten som använts.
  • Stapelbara upp till 8 pallar högt
  • Utökad användning utanför rekommenderas inte
  • Färg bleknar och rost kan inträffa när produkten används utomhus kontinuerligt

Pallarna skapades ursprungligen av Xavier Pauchard år 1934, och våra reproduktioner är skapade utifrån den ursprungliga designen som är känd över hela världen. Den 45 cm höga pallens franska 30-tals design passar bra i både restauranger, moderna kaféer och i ditt hem.

Cult Furniture är inte på något sätt anknutna till företaget Tolix. Våra möbler är endast inspirerade av Xavier Pauchards design och skall inte på något sätt förväxlas med möblerna som tillverkas och säljs av Tolix.

Bli först med att recensera Xavier Pauchard Tolix Pall med Träsits Naturell - Kricka 45cm. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Xavier Pauchard Tolix Pall med Träsits Naturell - Kricka 45cm. Skriv en recension ›