eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Trent 2 Sits Liten Soffa, Tyg Klädd, Mörkgrä

Cult Living Trent 2 Sits Liten Soffa, Tyg Klädd, Mörkgrä

kod: CF_MW-19/2S/DKGRY
Produktkod: 5150
Product Options Loading
  • Låt 7-10 dagar för leverans

  • Trent 2 Sits Liten Soffa, Tyg Klädd, Mörkgrå
  • Dimensioner: Höjd 84cm, Bredd 141cm, Djup 88cm
  • Material: massivt trä inre ram, 100% Polyester
  • Finns i en rad olika färger
  • Del montering krävs - Fötter
Denna kompakta retrostil 2 Sits Liten Soffa klädd i en mörkgrå tyg är en design som är enkel och elegant, perfekt för vardagsrummet eller som en accent stol. Trent intervall finns i 3 dämpade färger; kräm, grått och mörkgrått. Det är ingen tvekan om du faller för detta Trent 2 Sits Liten Soffa - enkel, men vackert så.
 
Vi har utformat det med en böjd rygg plus armar som kurva ut, vilket skapar lite extra utrymme för avkoppling, stretching och bara luta dig tillbaka och chilla. Stiftet stoppade och knäppt tillbaka lägger ett extra lager av komfort, medan de enkla träben hålla den i linje med klassisk mitten av århundradet stil.
 
Oavsett om ditt rum upptagen och färgstarka eller avskalade, kommer 2 och 3 sits soffor och fåtölj från detta område ser rätt hemma.
Bli först med att recensera Cult Living Trent 2 Sits Liten Soffa, Tyg Klädd, Mörkgrä. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Trent 2 Sits Liten Soffa, Tyg Klädd, Mörkgrä. Skriv en recension ›