eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Sash
Hampton Fåtölj, Läderimitation, Naturell

Hampton Fåtölj, Läderimitation, Naturell

kod: CF_CW022/NAT/DKGRY
Produktkod: 7827
Product Options Loading
  • Hampton Fåtölj, Läderimitation, Naturell
  • Mått: Höjd 86cm, Bredd 63cm, Djup 58cm
  • Material: Massivt trä, PU läder
  • Välj mellan valnöt eller naturligträram
  • Inspirerad av Arne Vodder design
  • Få en vintagekänsla hemma eller på kontoret!

Ta en titt på den här Hampton-stolen, en modern loungestol inspirerad av Arne Vodder, klädd i imitation läder och Ställ mot en naturell träram. Finns i grå och ljusgrå alternativ, du hittar en nyans som passar din interiör. Perfekt för ditt moderna hem, Boutique hotell eller samtida kontorslokaler.

Hampton har starka vinklade armstöd och en elegant böjd träram, toppad av ett stoppat ryggstöd - för när du vill ha en bekväm lässtund eller föra en trevlig konversation med någon.

Bläddra i Hampton Range online idag. Slå dig ihop med ett inspirerat soffbord i mitten av seklet, geometrisk ull matta och modern golvlampa för att skapa din perfekta vardagsrum.

Bli först med att recensera Hampton Fåtölj, Läderimitation, Naturell. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Hampton Fåtölj, Läderimitation, Naturell. Skriv en recension ›