eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Danish Designs Elbow stol – askträ

kod: CF_WS-021/N
Produktkod: 1969
Product Options Loading
    • Reproduktion utifrån Hans J Wegners Elbow-stol
    • Mått: Höjd 72 cm, bredd 54 cm, djup 47 cm
    • Tillgängliga i ett antal vackra färger
    • Sits klädd i konstläder.
    • Alla material i våra produkter uppfyller brittiska standarder (BS 5852)

Hans Wegners design från år 1956 kombinerar enkelhet och elegans med passion för minimalistisk, ekologisk design och omfattande kunskap om trä. Denna reproduktion av hög kvalitet upprätthåller Wegner-originalens designprinciper. 

Trästolens klassiska utseende kommer att anpassa sig till alla inredningar. Vår reproduktion av Hans Wegners Cow Horn stol kan användas som matsalsstol, sidostol eller som en funktionell prydnad i hemmet eller på ett kontor. 

Namnet Hans J Wegner används enbart för att beskriva vad som kännetecknar den ursprungliga designen, inte som ett varumärke.

Bli först med att recensera Danish Designs Elbow stol – askträ. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Danish Designs Elbow stol – askträ. Skriv en recension ›