eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Z Stil Dane Trä Gungstol, Tygsits, Naturlig

kod: CF_MS002-R/NAT/GRY
Produktkod: 7272
Product Options Loading
  • Dane Trä Gungstol, Tygsits, Naturlig
  • Mått: Höjd 92cm, Bredd 74cm, Djup 90cm, Sitthöjd 46cm
  • Material: Massiv ask, grått tyg
  • Finns att köpa i tre träfärger
  • Retromodern design
  • Modern gungstol till sovrummet, vardagsrummet eller kontoret

Älskar du gungstolar? Då borde du köpa den retromodernt inspirerade Dane-gungstolen i en naturlig askträfinish, inspirerad av den klassiska Z-stolen av Poul Jensen. Den funkiga looken är fantastisk oavsett om du ställer den i ett vardagsrum, sovrum eller i en modern barnkammare.

Den moderna men ändå retro gungstolen har eleganta vinklade armstöd och en mjuk sits, utmärkt för att sjunka ner i efter en lång dag. Välj mellan tre träfärger, och gör den sedan till centrum i vardagsrummet eller till och med i ett kommersiellt utrymme, som ett väntrum eller kontor.

För en äkta skandinavisk look, matcha den med ett av våra soffbord från Cult Living, och få till rätt känsla med några minimalistiska bordslampor och en mönstrad ullmatta.

Bli först med att recensera Cult Living Z Stil Dane Trä Gungstol, Tygsits, Naturlig. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Z Stil Dane Trä Gungstol, Tygsits, Naturlig. Skriv en recension ›