eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Living Z Stil Dane Trä Loungestol, Tygsits, Svart

Cult Living Z Stil Dane Trä Loungestol, Tygsits, Svart

kod: CF_MS002/BLK/GRY
Produktkod: 7271
Product Options Loading
  • Dane Trä Loungestol, Tygsits, Svart
  • Mått: Höjd 85cm, Bredd 74cm, Djup 85cm, Sitthöjd 43cm
  • Material: Massiv ask, tyg
  • Välj mellan naturlig eller svart finish
  • Retromodern design
  • Modern loungestol till sovrummet, vardagsrummet eller kontoret

Gör ett djärvt intryck med Dane-stolen i en svart träfinish, inspirerad av den klassiska Z-stolen av Poul Jensen. Den klädda stolen är ett snyggt tillägg i vardagsrum och kommersiella utrymmen såsom kontor, hotell och caféer.

Loungestolen kombinerar moderna material med en tydligt retromodern look, och har tillverkats av massiv ask med en bekväm sits och rygg som passar perfekt för avkoppling och läsning.

Välj mellan en av två eleganta färger - antingen naturträ eller svart trä - och ställ stolen i kontorsutrymmet tillsammans med en av våra golvlampor från Cult Living och några ullmattor, eller ställ den hemma tillsammans med våra vintageinspirerade soffor och soffbord.

Bli först med att recensera Cult Living Z Stil Dane Trä Loungestol, Tygsits, Svart. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Z Stil Dane Trä Loungestol, Tygsits, Svart. Skriv en recension ›