eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Eames Inspired DKR Metall Stol, Koppar

Eames Inspired DKR Metall Stol, Koppar

kod: CF_MC-021C/COPP
Produktkod: 4282
Product Options Loading
  • Reproduktion i stil med Eames DKR Wire-stol
  • Mått: bredd: 49 cm, djup: 42 cm, höjd:  84 cm, sitthöjd: 46 cm
  • Perfekt som matstol, på ett kafé eller som extrastol
  • Finns i ett antal vackra färger
  • Mixa och matcha med ben i olika stilar och färger.
  • Alla material uppfyller de brittiska brandsäkerhetsnormerna (BS 5852)

DKR-stolen skapades av Charles och Ray Eames år 1951, och kombinationen av styrka och hållbarhet med låg vikt och elegans gjorde stolen nyskapande för sin tid.

Våra stolar i Eames DKR-stil är högkvalitativa reproduktioner tillverkade av svetsade stålvajrar. De finns tillgängliga i krom eller röd, svart eller blå pulverlack. Dessutom levereras stolarna med en egen sittdyna i konstläder.

Trådstolar passar perfekt som enkelt eleganta matstolar eller som inredningsdetalj och kompletterar många stilar samtidigt som de lägger till sin egen charm och elegans.

Namnen Charles och Ray Eames används enbart för att beskriva vad som kännetecknar möblerna konstruerade utifrån den ursprungliga designen, och inte som ett varumärke.

Bli först med att recensera Eames Inspired DKR Metall Stol, Koppar. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Eames Inspired DKR Metall Stol, Koppar. Skriv en recension ›