eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Sash
Navy Chair Metall Sida Stol 1006 med Naturligt Trä Säte - Anodiserad Silver

Navy Chair Metall Sida Stol 1006 med Naturligt Trä Säte - Anodiserad Silver

kod: CF_MS-802A/ANO
Produktkod: 6136
Product Options Loading
  • Ursprungligen utformad år 1944 av Emeco för den amerikanska flottan
  • Mått: Höjd 84cm, Bredd 39cm, Djup 43cm, sitthöjd 46cm
  • Extra tåligt aluminium
  • Finns i en rad olika färger
  • Observera: Färgerna kan blekna om de utsätts för direkt solljus

Vår stapelbara Navy stol är en högkvalitativ reproduktion av stål utifrån den ursprungliga Emeco Navy-stolen som utformades år 1944 för den amerikanska flottan. Det är viktigt för oss att alla våra stolar håller hög standard och förblir trogna den ursprungliga designen.

Den stapelbara Navy-stolen finns tillgänglig i en rad vackra färger och kommer att ge en chic industriell stil till både moderna och klassiska miljöer. Den passar perfekt som matsalsstol i både hemmet och en trendig restaurang eller bar.

Observera: I den industriella ytbehandlingen syns det små färgskillnader på grund av variationerna i plåten som använts. Dessutom kan svetsarna och kopplingarna som används för att montera ihop stolen ses under lacken, och bidrar till stolens industriella look.

Namnet Navy stol används enbart för att beskriva vad som kännetecknar den ursprungliga designen, inte som ett varumärke.

Bli först med att recensera Navy Chair Metall Sida Stol 1006 med Naturligt Trä Säte - Anodiserad Silver. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Navy Chair Metall Sida Stol 1006 med Naturligt Trä Säte - Anodiserad Silver. Skriv en recension ›