eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Sash
Cult Studio Moda Ståltråd Matstol CD6, Guld

Cult Studio Moda Ståltråd Matstol CD6, Guld

kod: MODA/DIN/GLD/CD6WIRE/DKGRY
Produktkod: 7967
Product Options Loading
  • Moda Ståltråd Matstol CD6, Guld
  • Mått: Höjd 84cm, Bredd 48cm, Djup 48cm, Sitthöjd 44cm
  • Material: Stål, brandsäkert skum, konstläder
  • Välj mellan flera metallfärger
  • Montering krävs
  • Ej lämplig för utomhusbruk
  • Observera: Moda-kollektionen skyddas som registrerad design i Storbritannien, EU, USA, Australien och andra relevanta områden

Moda CD6 i guld hämtar inspiration från Charles Eames DKR-stol och är en exklusiv möbel designad av Cult Furnitures interna designteam. Den uppdaterade formgivningen av den klassiska 1900-talsdesignen har en konstlädersits och Eiffeltornsben för en modernare känsla.

Kombinationen av stål och konstläder får den att stå ut i mängden i allt från matrum till kontor, och den mjuka sitsen ger oavbruten komfort hela dagen.

Välj mellan flera olika metall- och sitsfärger för att passa din inredning: metallfärgerna koppar, guld, svart eller krom, såväl som vintagebrun, svart eller mörkgrå läder.

Hur hade du tänkt anpassa din stol till just din stil? Dags att bli kreativ!

Bli först med att recensera Cult Studio Moda Ståltråd Matstol CD6, Guld. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Studio Moda Ståltråd Matstol CD6, Guld. Skriv en recension ›