eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Sash
Cult Studio Roma Metall Matstol, Naturlig Ek, Guld

Cult Studio Roma Metall Matstol, Naturlig Ek, Guld

kod: CF_EM17305/RSEGLD/NAT
Produktkod: 7199
Product Options Loading
  • Roma Metall Matstol, Naturlig Ek, Guld
  • Mått: Höjd 79cm, Bredd 53cm, Djup 48cm, Sitthöjd 45cm
  • Material: Metall, ekfanér
  • Naturlig träfinish
  • Välj mellan flera olika metallfärger
  • Industriellt inspirerad stol till hemmet eller den kommersiella lokalen

Roma är en stol som kan få vilket rum som helst att kännas mer moderiktigt med sitt naturliga ekträ och sina gulddetaljer. Den lätta, retroinspirerade stolen ser bra ut var som helst - oavsett om det är i en bistro, i ett café, i en restaurang eller bara hemma.

Trästolen fångar den retroinspirerade designen i moderna material för att ge dig det bästa av två världar. Den är lika bekväm som den är snygg, och de formade linjerna ger personlighet till matbordet eller baren. Stolen är tillverkad för kommersiell användning, så vi har skapat den i flera trendiga färger i allt från rosa guld till svart och rustik.

Ställ några runt ett av våra enkla matbord från Cult och häng några låga hänglampor över för att skapa en elegant, modern cafékänsla, eller ställ några av stolarna runt ett bistrobord för att spara plats. 

Bli först med att recensera Cult Studio Roma Metall Matstol, Naturlig Ek, Guld. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Studio Roma Metall Matstol, Naturlig Ek, Guld. Skriv en recension ›