eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Sash
Cult Studio Moda Matbordsstol CD1 - Benvit

Cult Studio Moda Matbordsstol CD1 - Benvit

kod: MODA/DIN/OW/CD1/BLK
Produktkod: 3799
Product Options Loading
  • Cult Design Moda Matbordsstol CD1
  • Mått: Höjd 84.5cm, Bredd 47cm, Djup 45cm, Sitthöjd 43,2 cm
  • Material: Polypropylen skal med massivt trä ben och metallfäste
  • Finns i en rad olika färger, vinkeljärn detaljer och ben typer
  • Delvis montering krävs

Designad för att leva. Våra nya Moda stolar finns i det största utbudet av färger som vi någonsin har haft.

En stol som kan sitta hemma med alla typer av inredning. Den kommer att ge ett stänk av färg eller en regnbåge på ditt utrymme, kontor eller butik. Cult Design Moda serien består av 6 unika mönster: 2 olika polypropen skal som kan matchas med 3 olika baser. Blanda upp det och köpa några av varje stil eller skapa en verklig uttalande med en fräck färgval.

Moda CD1 stol har en snygg siluett som är inspirerad av ikoniska designern Charles & Ray Eames och färska moderna möbler från Skandinavien. Denna särskilda bas visar vår innovativa, patenterade konsol som enkelt kan anslutas till sätet. Sätet / skalet är gjord av polypropylen som är ett starkt material som tål dagligt bruk med lätthet, tack vare sin ergonomiska design är stolen enormt bekväm.

Skapa din favorit stol genom att plocka dina favorit former, färger och material. Moda CD1 ordförande består av en Eiffel-inspirerad metalltråd bas och finns i 4 metall.

Om du vill välja en annan bas kan du  ta en titt på vår fullständiga Cult Design Moda stolserien här, där vi har träben med eller utan metalldetaljer.

Du kan enkelt para ihop Cult Design Moda stolar med våra samtida bord och ögonfallande hänglampa för att skapa en elegant matsal du kommer att älska.

Bli först med att recensera Cult Studio Moda Matbordsstol CD1 - Benvit. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Studio Moda Matbordsstol CD1 - Benvit. Skriv en recension ›