eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Design Moda Karmstol CD2 - Svart

kod: MODA/ARM/BLK/CD2/BLK
Produktkod: 5113
Product Options Loading
  • Cult Design Moda Fåtölj Stol CD2
  • Mått: Höjd 79m, Bredd 58cm, Djup 46cm, Sitthöjd 42,9cm
  • Material: Polypropylen skal med massivt trä ben och metallfäste
  • Finns i en rad olika färger, vinkeljärn detaljer och ben typer
  • Delvis montering krävs
  • Observera: Vår Moda-samling är skyddad genom registrerad design i Storbritannien, EU, USA, Australien och andra relevanta områden

Låt oss introducera Cult Design Moda stolar!

Dessa fräcka och innovativa stolar är gjord för att sno showen i ditt utrymme. Perfekt för minimalistiska hem, livliga kontor eller kommersiella lokaler. Moda stolarna är moderna.

Moda CD2 armstol med en snygg siluett är designad hos oss på vår Cult Furniture Huvudkotor. Stolen är inspirerad av den ikoniska design Charles & Ray Eames och samtida element av möbler från Skandinavien. Cult Design Moda CD2 armstol har starka träben med en patenterade fäste som finns i 4 metall.

Cult Design Moda serien består av 6 unika mönster: 2 olika polypropen skal som kan matchas med 3 speciella baser. Vår nydesignade bas visar vår innovativa, patenterade konsol som är direkt ansluten till sätet. Sätet / skalet är gjord av polypropylen som är ett starkt material som tål dagligt bruk med lätthet och kan inte skadas lätt, tack vare sin ergonomiska desig är stolen enormt bekväm.

Skapa din stol genom att plocka din favorit form, färg och sedan ditt val av ben.

Du kan enkelt kombinera våra Cult Design Moda Stolar med våra samtida bord och ögonfallande hänglampor för att skapa en elegant matsal du kommer att älska. Eller ta en titt här på vår hela vårt Moda sortiment här för att avsluta din matplats.

Bli först med att recensera Cult Design Moda Karmstol CD2 - Svart. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Design Moda Karmstol CD2 - Svart. Skriv en recension ›