eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Design Moda Matbordsstol CD3 - Senap

kod: MODA/DIN/OLV/CD3/BLK
Produktkod: 7147
Product Options Loading
  • Cult Design Moda Matbordsstol CD3
  • Mått: Höjd 84.5cm, Bredd 47cm, Djup 46cm, Sitthöjd 43,2 cm
  • Material: Polypropylen skal med massivt trä ben och metallfäste
  • Finns i en rad olika färger, vinkeljärn detaljer och ben typer
  • Delvis montering krävs
  • Observera: Vår Moda-samling är skyddad genom registrerad design i Storbritannien, EU, USA, Australien och andra relevanta områden

Möt Cult Design Moda stolar! Fräck innovativa stolar som är utformade för att sticka ut på alla område. Designad internt på Cult Furniture. Moda ser perfekt ut i eleganta hem, livliga kontor eller på storgatornas häng ställen.

Basen i Cult Design Moda CD3 arm Stolen består av träben med metall Eiffel detalj och finns i 4 metall utföranden: Svart, guld, krom och koppar.

Moda serien består av 6 unika mönster: 2 olika polypropen skal som kan matchas med en speciell bas. Denna särskilda bas visar vår innovativa och  en patenterade konsol som enkelt kan anslutas till sätet. Sätet / skalet är gjord av polypropylen som är ett starkt material som tål dagligt bruk med lätthet, kan inte skadas lätt och ger en bekväm sitt tack vare sin ergonomiska design.
Skapa din favorit stol genom att plocka din favoritplats form, färg och ben bas.

Du kan enkelt para ihop Cult Design Moda stolar med våra samtida bord och ögonfallande hänglampa för att skapa en elegant matsal du kommer att älska.

Att se Moda Fåtölj sortimentet, klicka här. Du kan också ta en titt på våra andra Cult Design Moda Stolar att se de olika benen du kan välja mellan.

Bli först med att recensera Cult Design Moda Matbordsstol CD3 - Senap. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Design Moda Matbordsstol CD3 - Senap. Skriv en recension ›