eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Sash
Cult Living Hudson Klädd Matstol - Mörkgrä

Cult Living Hudson Klädd Matstol - Mörkgrä

kod: CF_MI-439/DG
Produktkod: 5220
Product Options Loading
  • Cult Living Hudson Klädd Matstol, Mörkgrå
  • Mått: Höjd 83,5cm, Bredd 44cm, Djup 42cm
  • Material: UKFR skum, tygklädsel, massivt träram
  • Självmontering krävs
  • Finns i olika färger
  • Perfekt för moderna kök och matsalar
  • Ej lämplig för kommersiell användning

Inspirerad av mitten av århundradets design är Hudson stolen av Cult Living, med valnötfärgat trä och mörkgrå tyg, en modern stol som passar alla kök och matsalinteriörer.

Massivt träram är robust och robust, och den svaga kurvan på hög rygg och säte ger dig komfort för att ta bort tiden på familjen middagar eller fester. Med ett brett utbud av klädsel att välja mellan, är du säker på att hitta en färg som kompletterar din redan existerande inredning.

Varför inte prova blandning och matchande färger för en unik samordnad måltidstid och glöm inte att kolla in våra skandinaviska inspirerade matbord för att skapa ett modernt matsal som kommer att prata med alla!

Bli först med att recensera Cult Living Hudson Klädd Matstol - Mörkgrä. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Hudson Klädd Matstol - Mörkgrä. Skriv en recension ›