eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Studio Curva Stol - Svart / Naturell sits

Cult Studio Curva Stol - Svart / Naturell sits

kod: CF_CHA804/BLK/NAT
Produktkod: 4187
Product Options Loading
  • Cult Design Curva Stol - Svart / Naturell sits
  • Mått: Höjd 78cm, Bredd 51cm, Djup 54cm, Sitthöjd 46cm
  • Material: massiv ask träram med en naturlig vävt säte
  • Finns i olika färger
  • Perfekt för rustika matsal utrymme

 

Om du älskar mitten av århundradet så kommer du att älska den här stolen. Cult Design Curva matstol hämtar inspiration från design av Hans Jorgensen Wegner men med en modern twist. Ingen önsketänkande här, bara en stol med en snygg ram och kurvig ram.

Den minimalistiska ryggstödet är det som fångar vår uppmärksamhet. En fantastisk detalj som kommer att stå ut i alla matsalar. Sitsen är gjord av vävd paper rotting och ger stolen en känsla av en traditionell dansk design.

Vem är Cult Design? Vår interna design teamt brinner för design och modern livsstil. De kommer med nya lösningar för inredning och lägger till en enkel stil till ditt utrymme med lätthet. Se alla våra design här.

Bli först med att recensera Cult Studio Curva Stol - Svart / Naturell sits. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Studio Curva Stol - Svart / Naturell sits. Skriv en recension ›