eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Sash
Cult Living Malmros Klädd Matbordsstol - Walnut / Mörkgrä

Cult Living Malmros Klädd Matbordsstol - Walnut / Mörkgrä

kod: CF_MI-313/WAL/DG
Produktkod: 5162
Product Options Loading
  • Cult Living Malmros Klädd Matbordsstol
  • Mått: Höjd 73cm, Bredd 52.5cm, Djup 50.5cm
  • Material: Linne (UKFR-tyg) med skumfyllning, massivt träram
  • Finns i olika färger
  • Perfekt för moderna kök och matsalar
  • Lämplig för kommersiell användning

Inspirerad av ikoniska mönster från danska, tar vi med dig Cult Living Malmros trämatsstol, i valnöt trä och mörkgrått tygbeläggning. Snygg, tidlös och med en iögonfallande öppen ryggdesign, kommer Malmros matsal att göra ett djärvt uttalande i ditt kök, matsal eller hemmakontor.

Den slanka träramen har ett rundat stoppat säte vadderat med behagligt skum för att du ska kunna sitta och chatta i timmar efter middagen! Finns i naturliga och valnötträ, med ett brett utbud av klädsel inklusive grått, kricka och oliv.

För att avsluta utseendet på din matsal, kolla på våra moderna, moderna, äventyrda matsalar från mitten av århundradet här. Avsluta din matplats med ett fantastiskt hängsmycke och klassiskt bordsartiklar.

Bli först med att recensera Cult Living Malmros Klädd Matbordsstol - Walnut / Mörkgrä. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Malmros Klädd Matbordsstol - Walnut / Mörkgrä. Skriv en recension ›