eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Sash
Cult Living Poppy Trä Matstol, Grå Uppstopade, Naturlig

Cult Living Poppy Trä Matstol, Grå Uppstopade, Naturlig

kod: CF_MI-481/WHT/LG
Produktkod: 1556
Product Options Loading
  • Poppy Trä Matstol, Grå Uppstopade, Naturlig
  • Mått: Höjd 81cm, Bredd 49cm, Djup 50.5cm
  • Material: UK brand skum & polyester, fast Hevea trä & faner ryggstöd
  • Sitsen finns i färgerna Mörkgrå eller Ljusgrå
  • Perfekt i matrum och restauranger
  • Inte lämplig för kommersiellt bruk

Om du letar efter tidlösa stolar som ser bra ut i något hem, kök eller matsal, ser du inte längre ut än vår Poppys matsal i naturligträ och koolgrå tygklädsel.

Poppy-stolarna liknar moderna formgivningar från 1900-talets mitt, en tidsperiod som är välkänd för att ha skapat möbler som helt enkelt aldrig går ur modet. Poppy-stolen, robust och ändå elegant, är den rätta stolen för vardagsbruk i alla slags moderna utrymmen.

Dess ram och rygg är gjorda av högkvalitativ faner och finns i två finisher: valnöt och vit ek. Dess bekväma, klädda sits är gjord av skum och linne. Vi valde färger som inte skär sig med andra inredningsstilar och färger: Mörkgrå och Ljusgrå.

För fler moderna formgivningar inspirerade från 1900-talets mitt, klicka här. Vi erbjuder dessutom bord som passar perfekt ihop med dessa stolar; de hittar du här.

Bli först med att recensera Cult Living Poppy Trä Matstol, Grå Uppstopade, Naturlig. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Living Poppy Trä Matstol, Grå Uppstopade, Naturlig. Skriv en recension ›