eu-omfattande leverans

Moderna & Klassiska Designermöbler

Cult Studio Soho Matstol - Brun / Svart Sits

kod: CF_WS-142/WAL/BLK
Produktkod: 4222
Product Options Loading
  • Cult Design Soho Matstol - Brun / Svart Sits
  • Mått: Höjd 72cm x Bredd 52cm x Djup 46cm, Sitthöjd 45cm
  • Material: Solitt askträ med konstlädersits
  • Finns i flera träfinisher
  • Vacker design som finns exklusivt hos Cult Furniture!

Älskar du dansk design och inredning från mitten av 1900-talet? Det ska inte behöva kosta skjortan att piffa upp hemma med tidlös design. Så vi har kommit på en lösning. Låt oss presentera vår Cult Soho Matstol, inspirerad av designmästare som Jorgensen Wegner and Børge Mogensen.

Stolen designades för att passa in i olika inredningar och ger alla rum en enkel och diskret stil, tack vare sin slanka, tidlösa ram. De korsade benen är vackert kurvade, precis som det mesta inom dansk design. Ryggstödet är också smått kurvad. Som en avslutande touch lade vi till en bekväm, vadderad sits så att du sitter mjukt och skönt.

Stolen finns i 3 träfinisher:
Naturlig träfinish med svart konstlädersits
Valnötsfinish med svart konstlädersits
Svart björkfinish med svart konstlädersits

Vem står bakom Cult Design? Vårt eget designteam, med stor passion för design och modern inredning. De kommer hela tiden på nya inredningslösningar för att ge alla utrymmen sin egen enkla stil. Se alla våra formgivningar här.

Bli först med att recensera Cult Studio Soho Matstol - Brun / Svart Sits. Skriv en recension ›

Du kan använda följande betalningsmetoder: betal- eller kreditkort (Endast Visa, Mastercard eller betalkort), eller banköverföring till vårt konto.

Vi tar inte American Express, eftersom vi har de flesta artiklarna i lager och de kommer att skickas omedelbart, så full betalning krävs direkt vid beställningen.

Det är viktigt för oss att se till att din information är säker, därför är webbplatsen både PCI-kompatibel och SSL-krypterad.

Bli först med att recensera Cult Studio Soho Matstol - Brun / Svart Sits. Skriv en recension ›